Για ξέπλυμα και υπεξαίρεση συνελήφθη ο πρόεδρος της Μπενφίκα!

Γιατί στην Πορτογαλία η δικαιοσύνη δεν υπέκυψε

Must Read

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, συνελήφθη σήμερα στο σπίτι του, καθώς κατηγορείται για σωρεία οικονομικών σκανδάλων, μεταξύ των οποίων ξέπλυμα, φοροδιαφυγή και υπεξαίρεση.

Η είδηση έχει σοκάρει όχι μόνο την Πορτογαλία, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Ο 72χρονος Βιέιρα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2003 και είναι ένας από τους τέσσερις ισχυρότερους οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Η δίωξη οικονομικού εγκλήματος ερευνά και τα γραφεία της Μπενφίκα. Στους βασικούς υπόπτους συγκαταλέγεται και ο γιος του Βιέιρα, ενώ έχει συλληφθεί και ο Ζοσέ Αντόνιο ντος Σάντος, ο «βασιλιάς των κοτόπουλων» στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This