Πρόστιμο σε γυναικεία ομάδα μπιτς χάντμπολ επειδή φορούσε σορτς αντί για μπικίνι!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ επέβαλλε 150 ευρώ πρόστιμο ανά παίκτρια, συνολικά 1.500 ευρώ στην ομάδα!

Must Read

Η Εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ της Νορβηγίας δέχθηκε πρόστιμο επειδή οι αθλήτριές της φορούσαν σορτς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Τα ρούχα είναι εδώ και καιρό ένα μεγάλο ζήτημα στα αθλήματα της παραλίας, με κάποιες παίκτριες να βρίσκουν τα μπικίνι ταπεινωτικά, ή μη πρακτικά.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) δήλωσε ότι επέβαλε το πρόστιμο λόγω «ακατάλληλης ένδυσης». Οι παίκτριες της Νορβηγίας φορούσαν σορτς αντί για μπικίνι κατά τη διάρκεια του αγώνα για το χάλκινο μεταλλίου με την Ισπανία στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η Νορβηγική Ομοσπονδία Χάντμπολ (NHF) είχε ήδη δηλώσει ότι θα πληρώσει εάν επιβληθεί πρόστιμο στις παίκτριες.

Μια δήλωση της EHF ανέφερε ότι η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε πρόστιμο «150 ευρώ ανά παίκτρια, για συνολικά 1.500 ευρώ» και πρόσθεσε ότι τα σορτς «δεν είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς ένδυσης των αθλητών που ορίζονται στους κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ για το μπιτς χάντμπολ».

Η Νορβηγική Ομοσπονδία Χάντμπολ εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στις παίκτριες της Εθνικής Ομάδας: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε εξοπλισμό με τον οποίο οι αθλήτριες είναι άνετα. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα κορίτσια που κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ύψωσαν τις φωνές τους και ανακοίνωσαν ότι είναι αρκετό! Εμείς στη NHF σας υποστηρίζουμε και θα σας υποστηρίξουμε. Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε τους κανόνες για τα ρούχα, έτσι ώστε οι παίκτριες να μπορούν να παίζουν με τα ρούχα με τα οποία είναι άνετα».

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νορβηγίας, Αμπντ Ράτζα, έγραψε στο Twitter μετά την απόφαση: «Είναι εντελώς γελοίο – απαιτείται αλλαγή στάσης στον μάτσο και συντηρητικό διεθνή κόσμο του αθλητισμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This