Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση Γκιώνη στο πινγκ πονγκ – 63ος ο Τζωρτζάκης στην ποδηλασία δρόμου

Πέμπτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Γκιώνη

Must Read

Στον δεύτερο γύρο του μονού ανδρών στο τουρνουά πινγκ πονγκ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο  προκρίθηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης, επικρατώντας με 4-0 στα γκέιμ του Σέρβου Ζολτ Πέτο (No.53 στο ταμπλό), μετά από αγώνα 34 λεπτών. Τον αγώνα μετέδωσε ζωντανά η ΕΡΤ3 (σ.σ. μόνο τον Πετρούνια φαίνεται ότι δεν έδειξαν).

Ο Έλληνας πρωταθλητής (Νο.35 του ταμπλό), στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του (2004-Αθήνα, 2008-Πεκίνο, 2012-Λονδίνο, 2016-Ρίο, 2020-Τόκιο, ισοφάρισε το ρεκόρ του σπουδαίου πρωταθλητή Καλλίνικου Κρεάνγκα), ήταν αποφασιστικός στα καθοριστικά σημεία του δεύτερου και τρίτου γκέιμ και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (25/07) τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ (No.31 του ταμπλό).

Τα γκέιμ: 11-6, 11-8, 11-9, 11-8.

63ος ο Τζωρτζάκης

Ο Ρίχαρντ Καραπάζ κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου. Ο ποδηλάτης από τον Ισημερινό πήρε το χρυσό μετάλλιο, αφού κάλυψε τα 234 χλμ. της απόστασης σε 6 ώρες 5 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα, μπροστά από τους Βόουτ βαν Αέρτ (Βέλγιο) και Ταντέι Πογκάτσαρ (Σλοβενία).

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης βρέθηκε για ένα μεγάλο διάστημα της διαδρομής των 234 χλμ της ποδηλασίας δρόμου μέσα στην πρώτη πεντάδα, αλλά τελικά δεν άντεξε την πίεση και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 63η θέση με 6:21:46.

Συνολικά τερμάτισαν 82 ποδηλάτες, ενώ  εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους 46 αθλητές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This