Ολυμπιακοί Αγώνες: Άνετη νίκη της Σάκκαρη και πάει για ρεκόρ, αποκλεισμοί σε ξιφασκία, σκοποβολή, κολύμβηση

Η Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα μπει στα προημιτελικά ενός Ολυμπιακού τουρνουά.

Must Read

Με νίκη συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη στο Τόκιο, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία και προκρίθηκε στις «16» καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά τένις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη κατάφερε να κάμψει εύκολα στο πρώτο σετ την αντίσταση της αντιπάλου της, Νο 90 στον κόσμο, με 6-1 και 6-2.

Στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά η Σάκκαρη θ’ αντιμετωπίσει αύριο τη νικήτρια του αγώνα Σβιτολίνα (Ουκρανία)-Τομλιάνοβιτς (Αυστραλία).

Με τη σημερινή νίκη της, ισοφάρισε την καλύτερη πορεία από Ελληνίδα τενίστρια στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, την οποία είχε πετύχει η Λένα Δανιηλίδου το 2004 στην Αθήνα και θα έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα μπει στα προημιτελικά ενός Ολυμπιακού τουρνουά.

11ος κατετάγη ο Χρήστου στα 100μ. ύπτιο

Μεγάλη ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, εκτός των διοργανώσεων της Αθήνας, έχασε στο Τόκιο ο Απόστολος Χρήστου.

Παρότι πήγε και πάλι πολύ καλά στο πρώτο 50άρι (ταχύτερος όλων με 25.25), δεν είχε ανάλογη συνέχεια και τερματίζοντας σε 53.41 έμεινε στην 11η θέση της συνολικής κατάταξης των ημιτελικών.

Αποκλεισμός για Μαυρομάτη και Γκουντούρα

Ο Νίκος Μαυρομάτης αποκλείστηκε από τη συνέχεια του σκητ. Ο Έλληνας σκοπευτής ολοκλήρωσε την παρουσία του στα προκριματικά με 119/125 βολές και κατέλαβε την 20ή θέση στην κατάταξη.

Στην ξιφασκία, η Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε με 15-8 από την Εμούρα Μισάκι και αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This