Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιστιοπλοΐα, πόλο, τένις και πινγκ πονγκ στη… βιτρίνα των ελληνικών συμμετοχών

Καλή επιτυχία σε όλους!

Must Read

Το πρόγραμμα της Τρίτης στο Τόκιο έχει αρκετές ελληνικές συμμετοχές, με τέσσερα αθλήματα να τραβούν τα φλας, αλλά και δύο ακόμα να έχουν πιθανότητες για να μας εκπλήξουν.

Στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς (δεύτερος γύρος, αντίπαλος ο Αμερικανός Φράνσις Τιαφόε) και η Μαρία Σάκκαρη (τρίτος γύρος, αντίπαλος η Ουκρανλη Ελίνα Σβιτόλινα) θα προσπαθήσουν στο Ariake Tennis Park να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο σε άνδρες και γυναίκες.

Στο πινγκ πονγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης (τρίτος γύρος) θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση του δυνατού Κορεάτη Γιουνγκσίκ Γεουνγκ και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «16», ενώ στην πισίνα πέφτει ξανά η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών κόντρα στην Ιταλία για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου.

Στην ιστιοπλοΐα και την κατηγορία Laser Radial, η Βασιλεία Καραχάλιου μετά από πέντε ιστιοδρομίες είναι στη 2η θέση και παλεύει για ένα μετάλλιο, αφού απέχει μόλις δύο βαθμούς από την Νορβηγίδα Line Flem Høst.

Πρεμιέρα στην κατηγορία Finn (ιστιοπλοΐα) για τον Γιάννη Μιτάκη, ενώ και στην κολύμβηση έχουμε δύο εκπροσώπους: στην 7η προκριματική σειρά των 100 μέτρων ελεύθερο θα αγωνιστεί ο Απόστολος Χρήστου και στη 2η προκριματική σειρά των 800 μέτρων ελεύθερο ο Δημήτρης Μάρκος.

Απώλεια της τελευταίας στιγμής για την κολυμβητική ομάδα ο Κώστας Εγγλεζάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στο ταπί του Nippon Budokan θα αγωνιστεί στο τζούντο (81 κιλά) ο Αλέξης Ντανατσίδης και στον προκριματικό θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Αντουάν Βαλουά-Φορτιέ.

Αναλυτικά (ώρες Τόκιο):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This