Πυγμάχος δάγκωσε το αυτί του αντιπάλου του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο! (video)

Επανάληψη του σκηνικού της αναμέτρησης Μάικ Τάισον με τον Εβάντερ Χόλιφιλντ το 1997

Must Read

Επανάληψη του σκηνικού της αναμέτρησης Μάικ Τάισον με τον Εβάντερ Χόλιφιλντ το 1997 είχαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο!

Ο Νεοζηλανδός, Ντέιβιντ Νίκα παρά λίγο να χάσει το αυτί του από τον Μαροκινό Γιουνές Μπαάλα στην κατηγορία των βαρέων βαρών (91κ) της πυγμαχίας. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στον τρίτο γύρο.

Και μπορεί ο Νεοζηλανδός να νίκησε εύκολα με 5-0 και να πρόλαβε να αποφύγει το δάγκωμα, αλλά ο διαιτητής ούτε τον αγώνα διέκοψε, ούτε τιμώρησε τον Μαροκινό! «Με έχουν δαγκώσει ξανά στο στήθος σε αγώνες της Κοινοπολιτείας στο στήθος αλλά εντάξει φίλε, όχι και σε Ολυμπιακούς», δήλωσε ο 25χρονος Νίκα, εκ των σημαιοφόρων της Νέας Ζηλανδίας στην τελετή έναρξης.

Τελικά η επιτροπή πυγμαχίας απέβαλε τον Μπαάλα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This