Αρχίζει το ματς… – Με αέρα ανανέωσης η πρεμιέρα της Super League

Must Read

H ανανεωμένη Super League 1 είναι εδώ! Αυλαία ανοίγει σήμερα το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι κατά πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σημαντικότερη αλλαγή είναι φυσικά το VAR, αυτή η τεχνολογία που αν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να κάνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αδικία ελαχιστοποιείται και το –πολύπαθο- προϊόν βελτιώνεται. Με την βοήθεια του «εικονικού» διαιτητή, είναι ευχής έργον να σταματήσουν άπαντες να ασχολούνται με τους διαιτητές και να επικεντρωθούν στην ουσία της «στρογγυλής Θεάς».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, στην μάχη ρίχνονται σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Το «Τριφύλλι» που είναι πολύ ενισχυμένο σε σχέση με πέρυσι πηγαίνει σε μια έδρα που τον παραδοσιακά τον δυσκολεύει. Απέναντι στη Λαμία η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να μπει με το… δεξί στη χρονιά την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες μετά την μεγάλη νίκη επί της Κράσνονταρ θα προσπαθήσουν να μείνουν προσγειωμένοι και να κάμψουν το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες είναι μια πολύ νέα ομάδα αλλά παραδοσιακά δυσκολεύει τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και πολύ διαφορετική προετοιμασία. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τέσσερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και οι Κρητικοί θα πρέπει να σταθούν τυχεροί ώστε να μην… δεχθούν κάποιο γκολ.

Η δράση… απογειώνεται την Κυριακή.

Ο μέχρι πρότινος Ευρωπαίος, Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι την σκληροτράχηλη ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί έχουν ένα ενδιαφέρον σύνολο όμως οι γηπεδούχοι είναι σε θέση ισχύος.

Λίγο αργότερα υπάρχει η «μάχη» των «κυανέρυθρων» με τον Βόλο να αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Μαγνησίας έχει ενισχυθεί πολύ την ίδια στιγμή που το σύνολο του Άκη Μάντζιου είναι αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι.

Την αυλαία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κλείνουν οι δυο «Δικέφαλοι». Αρχικά, ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα θέλοντας να συνεχίσει από εκεί που το… άφησε πέρυσι.

Τέλος ,η ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη μπροστά στον κόσμο της στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να υποστηρίξουν ένα διαφορετικό πλάνο φέτος και αύριο είναι η πρώτη… παράσταση.

1η Αγωνιστική Super League

Σάββατο 24 Αυγούστου

19.00 ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΤSPORTS

21.00 ΑΡΗΣ-ΟΦΗ NOVASPORTS

21.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ NS2

Κυριακή 25 Αυγούστου

18.45 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΛ ΕΡΤSPORTS

19.15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΟΛΟΣ NS2

20.00 ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ PAOKTV

22.00 AEK-ΞΑΝΘΗ NS1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This