Aλλάζουν όλα στις εθνικές ομάδες

Must Read

Οι προπονητές των «μικρών» εθνικών ομάδων συναντήθηκαν μεταξύ τους, αλλά και τον Φαν’τ Σιπ, προκειμένου να τεθεί σε νέα βάση το οργανωτικό πλάνο λειτουργίας τους και να καθοριστεί το πλαίσιο συνεργασίας των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης και πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο είχε ως βασικό σκοπό να συζητηθούν οργανωτικά θέματα και κυρίως να συστηματοποιηθεί η συνεργασία των ομοσπονδιακών προπονητών και γενικότερα των τμημάτων των «μικρών» Εθνικών Ομάδων.

Παρέστησαν οι προπονητές της Κ21 Γιάννης Γκούμας, της Κ19 Νίκος Κεχαγιάς, της Κ17 Τάσος Θέος, της Κ15 Μάρκος Δήμος, καθώς και ο συντονιστής των τμημάτων υποδομής, Θόδωρος Ελευθεριάδης. Παρόντες ήταν επίσης από την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, οι Κ. Βρακάς και Τ. Παπαχρήστος.

Στο δεύτερο μέρος στη σύσκεψη προσήλθαν ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ και ο συνεργάτης του, Μιχάλης Βαλκάνης.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής είχε μια πρώτη γνωριμία με τους προπονητές των μικρότερων Εθνικών Ομάδων και μία αρχική συζήτηση για το πώς θα δομηθεί το πλάνο συνεργασίας του team της Εθνικής Ανδρών με τους υπόλοιπους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Συμφωνήθηκε να υπάρξουν σύντομα και άλλες συναντήσεις, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα των τμημάτων και να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας τους και τη συνεργασία μεταξύ των μελών τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This