ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα κίνητρα για το… σημερινό ραντεβού με τα αστέρια

Must Read

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «σφραγίσει» απόψε στη Ρωσία το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Κράσνονταρ (22:00, Cosmote Sport 2). Οι Ερυθρόλευκοι δεν επαναπαύονται στο 4-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Καραϊσκάκης, αφού η ρωσική ομάδα απέδειξε κόντρα στην Πόρτο πόσο επικίνδυνη είναι και ο Πέντρο Μαρτίνς έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες.

Πρώτο, ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι, σοβαροί, πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης

Δεύτερο, επέστησε την προσοχή στις στατικές φάσεις και στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου η Κράσνονταρ θα προσπαθήσει να πιέσει και να ψάξει το γρήγορο τέρμα, όπως έκανε στον αγώνα ρεβάνς με την Πόρτο. Μόνο που τότε, η ρωσική ομάδα έπαιζε εκτός έδρας και οι Πορτογάλοι ήταν χαλαροί από τη νίκη 1-0 στο «Stadium Krasnodar».

Τρίτο, είπε πως οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ψάξουν το γκολ, διότι ένα τέρμα θα κάνει πιο εύκολο το έργο της πειραϊκής ομάδας και θα απογοητεύσει τους παίκτες της Κράσνονταρ.

Τέταρτο, τόνισε ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους που θα δημιουργηθούν στην άμυνα της Κράσνονταρ, καθώς η ρωσική ομάδα αναγκαστικά θα βγει πιο ψηλά, να πιέσει για το γκολ και οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις. Και

Πέμπτο, αναφέρθηκε στα κίνητρα που έχουν οι Ερυθρόλευκοι στο συγκεκριμένο ματς και δεν είναι λίγα. Πρόκειται για το πρεστίζ του συλλόγου, την υλοποίηση του πρώτου στόχου με την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τη διατήρηση του αήττητου στην Ευρώπη, την ικανοποίηση του κόσμου και τα έσοδα αξίας άνω των 30.000.000 ευρώ μέσα στην περίοδο.

Ο Μαρτίνς προτίθεται να στηριχτεί στους παίκτες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο εμφατικό 4-0 την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο. Πιθανότατα θα ξεκινήσει με την ίδια ενδεκάδα, τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρα, Βαλμπουενά και Γκερέρο.

Όσο για την Κράσνονταρ, αναμένεται να έχει τουλάχιστον δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς, η μία αναγκαστική λόγω του τραυματισμού του Καμπελά (αναμένεται να παίξει ο Όλσον) και η δεύτερη του Σελεϊμάνοβ, πιθανότατα αντί του Ναμλί.

Ο Ματβέεβ αναμένεται να παρατάξει τους Σαφόνοβ, Πετρόβ, Σπάγιτς, Φιόλουσον, Ραμίρες, Βιλένα, Καμπόλοβ, Όλσον, Σουλεϊνάνοβ, Βάντερσον και Μπεργκ.

Διατητής του αγώνα είναι ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This