Ελλάδα-Σουηδία 2-1: Είμαστε ακόμα ζωντανοί! «Φιλί ζωής» υπό το βλέμμα του «Βασιλιά Ότο»!

Επιστροφή της ελπίδας μαζί με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο!

Must Read

Επιτέλους νίκη για την Εθνική μας ομάδα στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Παρουσία του θρύλου πλέον για το ελληνικό ποδόσφαιρο Ότο Ρεχάγκελ, η Ελλάδα επιβλήθηκε με 2-1 της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από τους Σκανδιναβούς.

Διαβάστε ακόμα: Ελλάδα-Σουηδία: Ενός λεπτού σιγή υπό τους ήχους του «Ζορμπά» στο ΟΑΚΑ (video)

ρεχάγκελ

Έτσι τώρα στη βαθμολογία του 2ου ομίλου η Ισπανία έχει 13 πόντους (σε 6 ματς), η Σουηδία 9 (σε 4 ματς) και η Ελλάδα 6 (4 ματς). Και αμέσως έρχεται στο μυαλό η τζάμπα ισοπαλία της Εθνικής μας προ ημερών στο Κόσοβο. Εκείνο το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, της στερεί τη δεύτερη θέση.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκαναν καλή εμφάνιση και άξιζαν τη νίκη και το χειροκρότημα του κόσμου (έστω και μόλις 4.000) που βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Με ένα υπέροχο γκολ του Τάσου Μπακασέτα μετά από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας με τον Τάσο Δουβίκα στο 62’ η Ελλάδα πήρε κεφάλι στο σκορ, για να έρθει στο 74’ ο Παυλίδης και να σκοράρει μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τζόλη, γράφοντας το 2-0, σε μια φάση που χρειάστηκε πολλή μελέτη στο VAR για να κατακυρωθεί υπέρ μας.

Οι Σουηδοί στο 80’ μείωσαν με τον Κουάισον, αλλά περισσότερο κινδύνεψαν να φάνε κι άλλο γκολ, παρά απείλησαν να ισοφαρίσουν.

Το μελανό σημείο της ημέρας ήταν η ανοργανωσιά που επικράτησε στον έλεγχο των πιστοποιητικών κατά την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο. Με ένα μόνο σημείο ελέγχου, πολύς κόσμος κατάφερε να πάει στις εξέδρες μετά τη σέντρα!

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μπακασέτας, Δουβίκας (71′ Τζόλης), Παυλίδης (90+6′ Βρουσάι).

Σουηδία: Όλσεν, Γιόχανσον (76′ Κραφθ), Χελάντερ (88′ Ντάνιελσον), Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον (77′ Κάρισον), Όλσον, Σβάνμπεργκ (66′ Κουάιζον), Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι (88′ Τελάν), Ίζακ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This