ΟΠΑΠ Game Time: Πρεμιέρα στη Super League με τον Γιάννη Κώτσιρα

Must Read

Το μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μιλά για το νέο πρωτάθλημα

Το Πρωτάθλημα της Super League κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Κώτσιρα.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ των «πρασίνων» μιλά για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και αποκαλύπτει ποια είναι τα όνειρά του και οι στόχοι της ομάδας για την νέα σεζόν. Για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (20:30) στη «Λεωφόρο», τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει το καλύτερό του εαυτό για να ξεκινήσει με νίκη.

Ο Γιάννης Κώτσιρας σχολιάζει ακόμα τις αναμετρήσεις της Κυριακής ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00), ΑΕΚ-Ιωνικός (20:30) και Ολυμπιακός-Ατρόμητος (20:30).

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This