«Ακέφαλη» η Super League! Παραιτήθηκε από την προεδρία της ο Μπουτσικάρης

«Ο κύκλος του στην προεδρία έχει κλείσει, η απόφασή του είναι ειλημμένη και θα παραμείνει στα καθήκοντά του, μέχρι να γίνουν εκλογές», δήλωσε ο ίδιος

Must Read

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της Super League ανακοίνωσε κατά τα σημερινή συνεδρίαση της λίγκας, μέσω τηλεδιάσκεψης του ΔΣ, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θεωρεί πως ο κύκλος του στην προεδρία έχει κλείσει, η απόφασή του είναι ειλημμένη και θα παραμείνει στα καθήκοντά του, μέχρι να γίνουν εκλογές. Ως εκ τούτου, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το πότε θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η απόφαση της παραίτησής του γνωστοποιήθηκε μέσα από τα επίσημα social media της λίγκας, με σχετική ανάρτηση στο Twitter να αναφέρει πως «κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανακοίνωσε την ειλημμένη απόφασή του, περί άμεσης αποχώρησής του από την προεδρία της διοργανώτριας. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Σημειώνεται πως ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είχε αναδειχτεί πρόεδρος της Superleague στις 19 Ιουνίου του 2020, επικρατώντας του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, με ψήφους 8-5 και 1 λευκό.

  • Δείτε την ανάρτηση της Super League:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This