Μελισσανίδης: «Μήπως νομίζετε ότι έχουμε την Μπαρτσελόνα;»

Λαλίστατος ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης στον απολογισμό της χρονιάς

Must Read

Η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το ταμείο της ΠΑΕ «φούσκωσε» κατά περίπου 20 εκατ. ευρώ και ο Δ. Μελισσανίδης αποκάλυψε ότι, από αυτό το ποσό, τα 15 εκατ. ευρώ θα δαπανηθούν για την κατασκευή της «Αγιας Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Τουλάχιστον 15 εκατομμύρια θα πάνε στο γήπεδο. Δεν είναι και πολλά (τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ), γιατί ακούμε κάτι 30άρες. Μάξιμουμ να είναι 20 εκατομμύρια η κερδοφορία. Από αυτά λοιπόν, τα 15 θα πάνε για το γήπεδο».

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, μίλησε και για την πολιτική που ακολουθεί στην ΠΑΕ: «Γίνανε λάθη τα οποία τα είπα πρώτος. Είμαστε απογοητευμένοι από τη χρονιά που πέρασε. Την ευθύνη την έχω εγώ. Πιστεύω ότι θα υπάρχει η αντίδραση. Αλλά δεν πρέπει να απαξιώνουμε όσα έχουμε πετύχει από το 2013 μέχρι σήμερα. Ειλικρινά εγώ δεν θα φτάσω ποτέ να υποθηκεύσω το μέλλον της ΑΕΚ με τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Θα στηρίξω το Financial Fair Play, θέλω το κλαμπ να χρηματοδοτείται από τα δικά του έσοδα».

«Αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε»

Και πρόσθεσε: «Δεν κάνω πίσω ούτε γραμμάριο σε αυτό. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα προχωρήσουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε, σημασία έχει ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα. Μπορεί να μην έχουμε το τέλειο, όμως πετύχαμε αρκετά πράγματα και το κυριότερο δεν βγαίνει πρωταθλητής το Νοέμβριο πλέον. Στόχος μου είναι να κρατάω την ΑΕΚ καθαρή και να φτιάξω το γήπεδο. Αυτή είναι η επιθυμία μου, αυτός είναι ο στόχος και δεν καταλαβαίνω τίποτα».

Για τις μεταγραφές ο «Τίγρης» είπε: «Όσες μεταγραφές χρειάζεται θα τις κάνουμε. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα μέσα. Μήπως νομίζετε ότι έχουμε την Μπαρτσελόνα; Πήγαμε σε τέσσερις τελικούς, πήραμε τον έναν. Το ότι πήραμε το πρωτάθλημα είναι λίγο; Το ότι πήραμε το Κύπελλο είναι λίγο; Το ότι πήγαμε σε τέσσερις τελικούς είναι λίγο; Δεν είμαι χαρούμενος για αυτούς τους χαμένους τελικούς, αλλά είναι λίγο το ότι δεν χρωστάει ευρώ το κλαμπ; Το ότι φτιάχνει γήπεδο είναι λίγο; Το ότι παίξαμε Τσάμπιονς Λιγκ είναι λίγο; Τα αθλητικά κέντρα στα Σπάτα; Ξέρετε που ήταν η ΑΕΚ πριν πέντε έξι χρόνια;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This