Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Κλειδί» της επιτυχίας μας η σοβαρότητα!

Must Read

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής μας με την Βραζιλία (Τρίτη 03/9, 15.00, ΕΡΤSports), θέλησε να κρατήσει… μικρό καλάθι.

Τόνισε πως άπαντες στην «γαλανόλευκη» αποστολή πιστεύουν ο ένας στον άλλον και προσεγγίζουν με σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια. «Πολλές φορές λέμε ποιος μας ταιριάζει και μετά αποδεικνύεται το αντίθετο, οπότε θέλει να κρατάς μικρό καλάθι και να πάμε σοβαροί στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά το νέο μέλος των Μιλγουόκι Μπακς.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος φόργουορντ υπογράμμισε πως: «Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, το δείχνουμε στην προπόνηση και στα αποδυτήρια κι αυτό μετράει».

Δηλώσεις ενόψει του σημερινού ματς έκανε, επίσης, και ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος τόνισε πως ο Λεάντρο Μπαρμπόσα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της «Σελεσάο». «Με τον Μπαρμπόσα, που είναι σε καλή κατάσταση, στο ρεπερτόριό τους υπάρχει και το παιχνίδι απομόνωσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This