ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μάνος Σταραμόπουλος αποκαλύπτει τα τρία φαβορί για τη «Χρυσή Μπάλα» (video)

Ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που ψηφίζει για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2021 μιλάει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Must Read

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και «Χρυσής Μπάλας» είναι η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Μάνο Σταραμόπουλο.

Ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που ψηφίζει για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», αναφέρει ποια είναι τα τρία φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του 2021. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και το βραβείο θα απονεμηθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Ο Μάνος Σταραμόπουλος μιλάει ακόμα για τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Κόσοβο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Αναλύει επίσης τους δύο «τελικούς» για την πρόκριση, το σημερινό παιχνίδι Ιταλία-Ελβετία (21:45) στη Ρώμη και την αναμέτρηση της Κυριακής (21:45), Πορτογαλία-Σερβία στη Λισαβόνα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This