Παγωμάρα στην ΑΕΚ: Με εγκεφαλικό νοσηλεύεται άσος της μπασκετικής ομάδας

Ο 32χρονος Στέφαν Γέλοβατς κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης.

Must Read

Αρκετά σοβαρή, αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του μπασκετμπολίστα Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμία που είχε χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σέρβος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και η κατάστασή του είναι σοβαρή, ωστόσο, οι γιατροί στο νοσοκομείο Metropolitan, λένε ότι είναι εκτός κινδύνου.

Περαστικά του ευχήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία ζήτησε σεβασμό στις κρίσιμες αυτές στιγμές:

«Ο πολλάκις άτυχος εφέτος Στέφαν Γέλοβατς διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του.

H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας. Θα υπάρξει ενημέρωση για οτιδήποτε κριθεί αναγκαίο. Περαστικά, Στέφαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This