Μεγάλη επιτυχία για την ΟΠΑΠ Champion Δέσποινα Γεωργιάδου

Must Read

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας ανέβηκε η ΟΠΑΠ Champion Δέσποινα Γεωργιάδου. Νίκησε την Δώρα Γκουντούρα στον τελικό του Grand Prix της Γαλλίας και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην καριέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία βρίσκεται πλέον στη 17η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατέκτησα την πρώτη  θέση. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions, που με έχει στηρίξει τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά μου, σε καλές αλλά και σε δύσκολες στιγμές», αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η Δέσποινα Γεωργιάδου.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε:

Η Δέσποινα Γεωργιάδου ανήκει στην ομάδα των ΟΠΑΠ Champions από το 2018. Το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ βρίσκεται δίπλα σε έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα, στηρίζοντας την καθημερινή τους προσπάθεια και παρέχοντας τους εφόδια για την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This