EuroLeague: Με… καταιγίδα τριπόντων ο Ολυμπιακός έφτασε στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη!

Με 18 συνολικά εύστοχα τρίποντα και 60 πόντους μέσα σε ένα 20λεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» ανάγκασαν τους Ιταλούς να παραδοθούν άνευ όρων

Must Read

Χρειάστηκε, ως φαίνεται, μια εντός έδρας ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα από τον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό, για να… αφυπνιστεί ο Ολυμπιακός και να φτάσει, επιτέλους, στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς συνέτριψαν 93-72 την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 12η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Με μια πραγματικά καθηλωτική εμφάνιση, οι «ερυθρόλευκοι» υποχρέωσαν τους Ιταλούς στην τρίτη σερί ήττα τους και πρώτη στο «Mediolanum Forum» για φέτος, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να βελτιώνει σε 8-4 το ρεκόρ της μετά το αποψινό «διπλό», «πατώντας» πλέον αποφασιστικά στην τετράδα, καθώς «έπιασαν» τους Ιταλούς στην 3η θέση της κατάταξης.

Η τρίποντη… «καταιγίδα» (12/16) που επιφύλασσαν στους αντιπάλους τους στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο οι Πειραιώτες, με τους 60 που φόρτωσαν το αντίπαλο καλάθι σημείωσαν ιστορικό ρεκόρ πόντων σε ένα 20λεπτό, έβαλαν τις βάσεις της επιτυχίας, με την άμυνα τους στην επανάληψη να τη «σφραγίζει». Άλλωστε σημειώνοντας και ρεκόρ εύστοχων τρίποντων συνολιά στον αγώνα (18), ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε, ουσιαστικά, σε κανένα σημείο μέχρι την επίτευξη του θριάμβου.

Τα δεκάλεπτα: 25-30, 45-60, 57-72, 72-93

Οι συνθέσεις:

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Μέλι 2, Γκραντ, Ροντρίγκεθ 8 (2), Ταρζούσκι 3, Ρίτσι, Χολ 3 (1), Ντιλέινι 8, Ντάνιελς 5 (1), Σιλντς 26 (3), Χάινς 5, Ντατόμε 12 (2).

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7 (1), Ντόρσεϊ 14 (4), Λαρεντζάκης 18 (5), Φαλ 7, Σλούκας 7 (2), Μάρτιν 8, Βεζένκοφ 12 (2), Πρίντεζης 7 (1), Παπανικολάου 6 (2), Ζαν-Σαρλ 2, ΜακΚίσικ 5 (1).

  • Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/zLeA1TYlthU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This