Κατερίνα Στεφανίδη: Τι απαντά στις αντιδράσεις μετά τις αναρτήσεις για Αντετοκούνμπο – Σάκκαρη

Με νέο... τιτίβισμα δίνει την απάντησή της

Must Read

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις αναρτήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη αναφορικά με τα βραβεία του ΠΣΑΤ που ανέδειξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίο Έλληνα αθλητή για το 2021 και την Μαρία Σάκκαρη ως κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, η χρυσή ολυμπιονίκης επιστρέφει με νέο… τιτίβισμα.

Σήμερα λοιπόν, έκανε νέα ανάρτηση στο Twitter δίνοντας τη δική της απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί για την ίδια και τις απόψεις της.

«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα», έγραψε εμφανώς ενοχλημένη.

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1475123379464245250?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1475123379464245250%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2021%2F12%2F26%2Fsports%2Fothersports%2Fkaterina-stefanidi-apanta-stis-antidraseis-meta-tis-anartiseis-gia-antetokounmpo-kai-sakkari%2F

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ακόλουθό της σχετικά με την Μαρία Σάκκαρη, έγραψε: «Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This