Euroleague: Νίκη ξανά για τον Παναθηναϊκό μετά από πέντε σερί ήττες!

Η άμυνα φέρνει νίκες.

Must Read

Την πέμπτη του νίκη σε 20 αγώνες στη φετινή Euroleague σημείωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε 75-63 της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και έσπασε το σερί των κίτρινων φύλλων αγώνα που πήρε στα πέντε προηγούμενα ματς.

Η καλή άμυνα έκανε την εμφάνισή της για το τριφύλλι, το οποίο δεν πτοήθηκε από τις απουσίες των Γιώργου Παπαγιάννη και Ντάριλ Μέικον λόγω τραυματισμού και υποχρέωσε τους Βάσκους στην τρίτη τους σερί ήττα. Βέβαια χωρίς τρεις βασικούς και με 6/26 τρίποντα, τα πράγματα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

Ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα έκανε ο Στέφαν Γιόβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 22-8, 38-20, 57-32, 75-63

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Μποχωρίδης 3, Καββαδάς 4, Παπαπέτρου 7, Κασελάκης 7 (1), Γουάιτ 12 (2), Αβδάλας, Γιόβιτς 6 (2), Νέντοβιτς 16 (1), Έβανς 14 (1), Μαντζούκας 2, Σαντ Ρος 4

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Σπάχια): Πίτερς Λ., Ραϊέστε, Μπάλντουιν 16 (1), Μπαρέρα 3 (1), Μαρίνκοβιτς 3 (1), Γκρέιντζερ 7 (1), Φοντέκιο 11, Ίνοκ 11, Γκεντράιτις 12 (1)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This