Euroleague: Με «κάτω τα χέρια» παραδόθηκε ο Παναθηναϊκός στις «ορέξεις» της Μπαρτσελόνα

Με 17 λάθη και 1/12 τρίποντα δεν πας πουθενά.

Must Read

Ένα δεκάλεπτο άντεξε ο Παναθηναϊκός στο «Palau Blaugrana» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία χωρίς να ιδρώσει καν, συνέτριψε την ελληνική ομάδα με 86-60 και έφτασε το ρεκόρ της στη φετινή Euroleague στο 19-5, παραμένοντας στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης (ρεκόρ 19-3).

Το… μαδημένο τριφύλλι από την άλλη, «δεσπόζει» στην προτελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 5-17. Στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έκανε 17 λάθη και είχε μόλις 1/12 τρίποντα!

Οι 18 πόντοι, του Γιώργου Παπαγιάννη ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός, εν τη απουσία των Ιωάννη Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 45-25, 63-42, 86-60

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 4, Έξουμ 12 (2), Σανλί 8, Μαρτίνες 4, Σμιτς 5 (1), Χέιζ 14 (2), Λαπροβίτολα 5 (1), Κούριτς 5 (1), Γιοκουμπάιτις 9 (1), Καλάθης 7 (1), Νατζί 4

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Μεικον 12, Παπαγιάννης 18, Μποχωρίδης 7 (1), Κασελάκης 3, Γουάιτ 9, Γιόβιτς 2, Έβανς 2, Σαντ-Ρος 4, Καββαδάς 2, Μαντζούκας 1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This