Βολές κατά Κούγια από Κυριάκο: «Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία, ας το κάνει με δική του ευθύνη»

«Κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του...»

Must Read

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια, με σαφείς αιχμές προς τον γνωστό δικηγόρο έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Σ. Κυριάκος, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ειδικότερα, με αφορμή τα όσα είπε ο δικηγόρος σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως: «Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμια συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου», «φωτογραφίζοντας» με αυτό τον τρόπο τον γνωστό ποινικολόγο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

«Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμια συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του.

Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ.

Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα τις ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες.

Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι “άνθρωπος”».

*πηγή: www.metrosport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This