Με υπογραφή Ιωαννίδη 2-0 ο Παναθηναϊκός τη Λαμία

Must Read

Πρόβα Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό που νίκησε τη Λαμία (2-0) για το πρωτάθλημα κι έστειλε μήνυμα για τους δύο αγώνες Κυπέλλου με έπαθλο μια θέση στον τελικό.

Ο… κακός δαίμονας των«πρασίνων» δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση. Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν αυτός που έβαλε υπογραφή στη νίκη με δύο γκολ δείχνοντας ότι αποκτά και πάλι επαφή με τα δίχτυα. Ο 22χρονος φορ είχε σκοράρει φέτος από τις 26/9 στο 5-1 με το Βόλο στη Λεωφόρο. Έκτοτε είχε σιγήσει…

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του. Το 1-0 έγινε μετά από τρία λεπτά παιχνιδιού, Όπως το… συνηθίζει δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν παραγωγικός.

Στο 82′ «κλείδωσε» τη νίκη με ένα ακόμα γκολ του Ιωαννίδη.

Ο Γιοβάνοβιτς ανακάτεψε την τράπουλα δίνοτνας ανάσεςε σε κάποπιους ποδοσφαιρσιτές, αφού ακολουθεί πρόγραμμα με δύο αγώνες την εβδομάδα.

Αποχώρησε τραυματίας ο φορμαρισμένος Αϊτόρ, υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς (68′ Κουρμπέλης), Αϊτόρ (57′ Βιτάλ), Παλάσιος, Ιωαννίδης

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Ταϊρον (19′ Αραμπαούλι), Καραμάνος (66′ Βέλλιος), Μαρτίνεθ, Μπανγκουρά (46′ Μανουσάκης), Ελευθεριάδης (46′ Μανούσος), Σκόνδρας.

Γιοβάνοβιτς: «Έτσι να παίζει ο Ιωαννίδης, πίστωση χρόνου θέλει ο Γκατσίνοβιτς»

Ευχαριστημένος απ’ την εικόνα και τη διάθεση των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία (2-0), ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο εξαρχής γιατί προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ ενώ νομίζω ότι ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, είχαμε και κάποιες προϋποθέσεις και για άλλο γκολ τέρμα αλλά δεν το κάναμε.  Όσο το σκορ ήταν στο 1-0 και με το διάστημα από το οποίο προερχόμαστε, ήταν λογικό να φέρει νεύρα και ανασφάλεια αλλά εν γένει η διαχείριση μας ήταν ορθή. Δεν παρασυρθήκαμε και στη διάρκεια του δευτέρου μέρους δεν κινδυνέψαμε, ελέγξαμε το παιχνίδι, βρήκαμε το δεύτερο γκολ και το ζητούμενο που ήταν να γυρίσουμε στις νίκες»

Για την εμφάνιση των Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς σχολίασε:

«Ο Φώτης (Ιωαννίδης) είναι ένα παιδί που έχει προοπτικές. Πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος για να είναι αποδοτικός όσο και σήμερα. Ο Γκατσίνοβιτς είναι ένας παίκτης με εμπειρία σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά η έλλειψη παιχνιδιών το τελευταίο διάστημα έχει κάποιο κόστος. Με την πάροδο του χρόνου θα μας βοηθήσει. Όπως θα μας βοηθήσει και ο Κουρμπέλης που γυρίζει ξανά στην ομάδα και μπορεί να μας δώσει λύσεις..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This