ΠΑΣ πλέι οφ – Με ηγέτη τον Κάργα τα Γιάννινα 2-0 τον Άρη

Must Read

Νίκη άλμα για τα πλέι οφ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 2-0 επί του Άρη στους «Ζωσημάδες». Οι γηπεδούχοι «πόνταραν» στο «3» και στο «8». Στο 38′ άνοιξαν το σκορ και στο 83′ έβαλαν υπογραφή στο «τρίποντο» που τους οδήγησε στην 4άδα του πρωταθλήματος και φυσικά στα πλέι οφ, αν και υπάρχει η εκκρεμότητα της αφαίρεσης 5 έως 10 βαθμών!

Οι Γιαννιώτες για να φθάσουν στη νίκη δεν είχαν μόνο τύχη, αλλά και Λοντίγκιν. Ο Ρώσσος τερματοφύλακας λόσες φορές χρειάστηκε τους επιθετικούς του Άρη με πιο χαρακτηριστική την επέμβαση στο 15΄’ (Ντιαγέ), τον βοήθησε και ο Κάργας που έδιωξε στο 78′ πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Φαμπιάνο, αλλά και τα δοκάρια καθώς στην εκπνοή του ματς στην ίδια φάση Μαντσίνι και Γκαρσία είδαν να μένει ημιτελής η προσπάθειά τους για γκολ και να σταματά σε αυτά!

Ο Γιάννης Κάργας, κορυφαίος του αγώνα, με κεφαλιά στο 38′ άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του ματς, ενώ στο 83′ ο Ντομίνγκεθ «κλείδωσε» τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Άντλερ Ζιβ (Ισραήλ)

ΒΟΗΘΟΙ: Φωτόπουλος, Σαμοΐλης (Αθηνών)

Κίτρινη: Σνάιντερ (57′), Στάνκο (72′), Ποζνάσκι (90+), Γκαρσία Ματέο (90+)

ΠΑΣ Γιάννινα (4-2-3-1): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας (90+ Παντελάκης), Εραμούσπε, Ποζνάσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ (89′ Μπρένερ), Λιάσος (75′ Οικονομόπουλος), Ντομίνγκεθ, Περέα.

Άρης (4-4-2): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Φαμπιάνο (85′ Αγμπενιένου) , Μπράμπετς, Σάσα, Εντιαγέ (85′ Πάλμα), Μπερτόλιο (67′ Ιτούρμπε), Μαντσίνι, Μάνος, Καμαρά (85′ Γκαρσία Ματέο).

Τι είπαν…

Απ. Μάντζιος (Άρης): “Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν παίρνουμε αυτό που αξίζαμε. Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου“.

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Φαμπιάνο που 85′ συγκρούστηκε στον αέρα με τον Κάργα.

Ένα τεράστιο πανό είχε υψωθεί στο γήπεδο που έγραφε:

«Το όνομά μου είναι Άλκης Καμπανός. Τόσκο-Νάσος-Κατσούλης-Ρουσάκης-Φιλόπουλος-Καρνέζης-Παναγιώτου-Λιάκας-Τόλιος-Μπλιώνας-Δημητριάδης και ακόμα δεν άλλαξε τίποτα… Το όνομά μας είναι ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα και ζητάμε συγγνώμη».

Η βαθμολογία όωπς διαμορφώθηκε μετά το ματς είναι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This