Δεύτερη φορά σε ένα χρόνο θετικός στον covid-19 ο τριπλά εμβολιασμένος άσος της Μπάγερν Τόμας Μίλερ

Must Read

Πέρσι τέτοιο καιρό ο 32χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μίλερ είχε βρεθεί θετικός στον covid-19 στη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Κατάρ. Μάλιστα για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να εκτίσει την καραντίνα των 15 ημερών, όπως προέβλεπαν τα τότε υγειονομικά πρωτόκολλα η ομάδα του ναύλωσε ειδικό αεροπλάνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας νόσησε και πάλι όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα. Ο Μίλερ παρουσιάζει ήπια συμπτώματα. Πέρσι είχε υποχρεωθεί να απομονωθεί στην αποθήκη του σπιτιού του για να μη μολύνει  τη σύζυγός του Λίζα, όπως είχε παραδεχτεί.

Η ειρωνεία είναι ότι ο Μίλερ είχε ασκήσει πιέσεις τους συμπαίκτες του να προχωρήσουν σε εμβολιασμό Στους Βαυαρούς υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που διατύπωναν επιφυλάξεις.

Για να κάμψει τις αντιδράσεις τους ο σύλλογος είχε αποφασίσει να μην πληρώνει τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές όταν έμπαιναν σε καραντίνα ακόμη κι αν είχε έρθει απλά σε επαφή με κρούσμα εμβολιασμένου συμπαίκτη τους. Κι αυτά ήσαν πολλά ειδικά μετά την επιστροφή από τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Παρά τις διαμαρτυρίες το μέτρο οδήγησε τους περισσότερους από τους σκεπτικιστές για την ορθότητα του μέτρου στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ένας από αυτούς ο 18χρονος Τζαμάλ Μουσιάλα νόσησε πριν από δύο εβδομάδες, αφού είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This