PAO ALIVE – Απογοητευμένος ο Γιαννακόπουλος: Δεν ενδιαφέρεται κανείς

Must Read

Απογοητευμένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το ενδιαφέρον του κόσμου για το PAO ALIVE, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στη LIVE SPORT.

Αναφορικά με το αν η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει άμεσα κάποιες εξελίξεις σε σχέση με το PAO ALIVE, ο ίδιος ανέφερε: «Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι στεναχωριέται από την «βροντερή» έως τώρα ΑΠΟΥΣΙΑ των «βαριών» πράσινων πορτοφολιών, των ανθρώπων από τους οποίους πολύ λογικά περιμένει να αποτελέσουν την ατμομηχανή σε αυτή την προσπάθεια της συγκέντρωσης των 20 εκατ. ευρώ.

Για την ώρα έχουν κατατεθεί μόλις 685.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει συγκεντρωθεί από το υστέρημα των απλών οπαδών του τριφυλλιού. Οι πλούσιοι απουσιάζουν…

Ρίχνει 2,5 εκατ. ευρώ για την καμπάνια!

Παρά το γεγονός αυτό όμως, ο κ. Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα παλέψει όσο πάει την προσπάθεια για την υλοποίηση του εγχειρήματος. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το PAO ALIVE η οποία δεν θα γίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό ώστε να προσελκύσει τους Παναθηναϊκούς της ομογένειας.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το κόστος αυτής της καμπάνιας θα φτάσει τα 2,5 εκατ. ευρώ! Ακόμη μία απόδειξη ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την πλευρά του θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα επιτυχίας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This