Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Δεν θυμάμαι να μιλούσατε τόσο πολύ όταν βομβαρδιζόταν η χώρα μου το 1999»

Must Read

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία τοποθετήθηκε ο σπουδαίος Σέρβος προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου για τον αγώνα της Παρτιζάν με την Λιετκαμπέλις.

Ο Σέρβος προπονητής ο οποίος αρχικά δεν ήθελε να απαντήσει, θύμισε σε όλους όσους βρίσκονταν στην συνέντευξη τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ αλλά και τους αιματηρούς πολέμους σε Ιράκ, Συρία και Αφγανιστάν.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Οι δηλώσεις είναι καλές. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει πόλεμος στη ζωή μας. Είμαι 62 ετών, δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που βλέπω στη ζωή μου. Θυμάμαι πολλά, δεν θυμάμαι όμως να μιλούσατε τόσο πολύ όταν η χώρα μου βομβαρδιζόταν το 1999. Είχαμε το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Συρία. Μίλησε κανείς για αυτά; Είμαι ενάντια σε κάθε πόλεμο, ακόμη και αν πρόκειται για έναν νεκρό, πρόκειται για τραγωδία» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This