Λοντίγκιν εσείς; Άκπομ εμείς και ΠΑΟΚ – ΠΑΣ 1-0

Must Read

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφθασε μια ανάσα από την έκπληξη της πρεμιέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Με σούπερ Γιούρι Λοντίγικιν, τον ελληνορώσο τερματοφύλακα του κρατούσε τη «λευκή ισοπαλία» στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στις καθυστερήσεις, όμως, ο Αγγλιονιγηριανός Τσούμπα Άκπομ έδωσε τη λύση. Σκόραρε και χάρισε το νίκη στον Δικέφαλο.

Ακόμα και τότε όμως ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να φύγει τουλάχιστον με βαθμό από τη Θεσσαλονίκη. Ο Περέϊρα στην αμέσως επόμενη φάση έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξελίσσεται σε… πονοκέφαλο του ΠΑΟΚ. Στην πρειέρα του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο είχε νικήσει με 1-0 δημιουργώντας την έκπληξη της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήτσαν κουρασμένοι από το ματς της περασμένης Πέμπτης με τη Γάνδη (1-0) και λόγω της ρεβάνς σε τέσσερις μέρες ο Λουτσέσκου προχώρησε σε ροτέισον ανακατεύοντας την ενδεκάδα.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ταξίδεψαν με απουσίες στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και ο προπονητής τους Ηρακλής Μεταξάς έμεινε σπίτι χτυπημένος από γρίπη, αλλά εμφανίστηκαν καλά διαβασμένοι. Πρόσεξαν την άμυνα, μπλόκαραν τα ατού του ΟΠΑΟΚ κλείνοντας τους χώρους και προτίμησαν να κυνηγήσουν με κόντρα επίθεση το γκολ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιιτς, Σάστρε, Μιχάι, Μιχαηλίδης (17’ Κρέσπο), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σοάρες, Μουργκ (46’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (73’ Α. Ζίβκοβιτς), Ζαμπά, Τσόλακ (66’ Άκπομ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος, Εραμούσπε, Κάργας, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Ντομίνγκες, Σνάιντερ, Μορέιρα (85’ Παντελάκης), Μπρένερ (73’ Λώλης), Περέα.

Αγωνία για Μιχαηλίδη

Η σημερινή μαγνητική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα δείξει το πραγματικό μέγεθος του τραυματισμού του. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε στο 15ο λεπτό με τον Περέα και αμέσως ζήτησε αλλαγή. Το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου εξέτασε τον ποδοσφαιριστή, αρχικά έγινε λόγος για ρήξη έσω πλαγίου μηνίσκου, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ακόμη και για μεγαλύτερη ζημιά στον χιαστό.

Τι είπαν…

Θανάσης Στάικος (υπηρεσιακός προπονητής ΠΑΣ): «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο για ακόμη μια φορά οι παίκτες μας τήρησαν κατά γράμμα το πλάνο, έβαλαν και την προσωπική τους σφραγίδα. Δεν μπορεί κάποιος να έχει παράπονο από αυτά τα παιδιά. Μας έχουν κάνει περήφανους και εμάς και τον κόσμο. Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος γενικά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα μπορούσε το ματς να λήξει ισόπαλο. Είτε να ισοφαρίσουμε στο τέλος με τον Περέα εμείς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ραζβάν Λουτσέσκου (προπονητής ΠΑΟΚ): «Για εμάς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια, ήμασταν επηρεασμένοι από αυτό της Πέμπτης (σ.σ Γάνδη), έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο (σ.σ η ρεβάνς του Βελγίου), τους τραυματισμούς και τις αλλαγές, πάνω από όλα δεν είχαμε την ψυχολογική δύναμη. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και πήραμε το παιχνίδι στο τέλος. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαν οι τρεις βαθμοί στο τέλος, συνεχίζουμε την καλή περίοδο στην οποία βρισκόμαστε. Αν είμαι απογοητευμένος από κάτι είναι από τη γενικότερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ για να μας έδινε αυτοπεποίθηση, κάναμε λάθος επιλογές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This