Ούτε οι φανέλες δεν θύμιζαν Ολυμπιακό – Ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΣ

Must Read

Ο αέρας ήταν ο πρωταγωνιστής στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» που εμφανίστηκαν με την μπλε στολή είχαν τον αέρα με το μέρος τους και το αξιοποίησαν με γκολ του Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στην β΄ μέρος ο ΠΑΣ με τον αέρα πια με το μέρος του, αλλά και άμυνα – μπετόν κατάφερε όχι μόνο να μην δεχτεί γκολ, αλλά και να σκοράρει με τον Περέα στο 70′.

Κακό το ματς με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αποφύγουν την ήττα και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μακρυά από τον καλό του εαυτό.

Το 1-1 εμφανίστηκε για τρίτη φορά στους τέσσερις τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων σε αυτό το γήπεδο. Πέρσι αυτό ήταν το σκορ, τόσο στον αγώνα πρωταθλήματος, όσο και Κυπέλλου.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθός VAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (88′ Λιάσος), Σνάιντερ (90+3′ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ (90′ Παντελάκης), Περέα.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (82′ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ (30′ Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, M. Καμαρά (46′ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες (82′ Τικίνιο), Καρβάλιο (63′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

Τι είπαν…

Ηρακλής Μεταξάς (ΠΑΣ Γιάννινα): «Είμαι εννιά μήνες εδώ, μπορώ να πω πως ήταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μας. Μπορούσαμε αυτήν την εβδομάδα να δουλέψουμε σχεδόν με όλους τους παίκτες κι αυτό φάνηκε. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα όχι κάτι λιγότερο. Δεν σκέφτομαι τους βαθμούς όταν μπαίνω σ’ ένα παιχνίδι, σκέφτομαι τι προπόνησα, τι θέλω να κάνω κι αν το σκέφτονται κι αυτό τα παιδιά μένω πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Μαρτίνς (Ολυμπιακός): «Δεχτήκαμε την ισοφάριση στη μοναδική ευκαιρία που είχε ο ΠΑΣ. Θα πρέπει βέβαια να τσεκάρουμε αν ήταν χέρι στη φάση του γκολ. Ήταν αποτελεσματικός ο αντίπαλός μας. Ήθελα να κερδίσουμε. Είμαι απογοητευμένος. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να παλέψουμε πολύ. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα ακόμη και χρειάζεται πολύ προσπάθεια σε κάθε ματς.»

Το ρεκόρ του Πέδρο Μαρτίνς

Ξεπέρασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς. Συμπλήρωσε τα 209 ματς κι άφησε πίσω του τον Μπάγεβιτς που έμεινε στα 208

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This