Η ΑΕΚ θέλει να «χτίσει» σερί νικών στο… κιτρινόμαυρο Αγρίνιο!

Must Read

Το τρίτο της διαδοχικό «τρίποντο» ψάχνει αύριο Σάββατο 21/9 (20.00, ΕΡΤSPORTS) η Ένωση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Εκεί θα έχει την υποστήριξη περίπου 2.000 φίλων της καθώς η -καθυστερημένη- απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης που ανακοίνωσε χθες η ΓΓΑ, ανατράπηκε, έπειτα από προσπάθειες της ΠΑΕ.

Τα εισιτήρια που είχαν παραχωρήσει οι γηπεδούχοι στους φιλοξενούμενους είχαν διατεθεί και θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, αν ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έπαιρνε πίσω την απόφαση.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Νίκος Κωστένογλου έχει λιγοστούς αγωνιστικούς «πονοκεφάλους», καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του λόγω τραυματισμών μόνο τους Νέλσον Ολιβέιρα, Νταβίντ Σιμάο.

Ο δεύτερος, στη χθεσινή προπόνηση προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Στο Αγρίνιο δεν ταξίδεψαν επίσης οι Παναγιώτης Τσιντώτας, Βίκτωρ Κλωναρίδης. Στις επιλογές του 48χρονου τεχνικού επέστρεψαν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρος Μάνταλος.

Παράλληλα, ο Κώστας Γαλανόπουλος, μιλώντας στη κάμερα της NOVA, τόνισε πως πλέον οι προπονήσεις στα Σπάτα έχουν αλλάξει και είναι πλέον πιο δυνατές.

«Κάνουμε περισσότερη και πιο σκληρή δουλειά πλέον. Δείχνουμε ότι σαν ομάδα έχουμε ξαναδεθεί. Προσπαθούμε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο από την προετοιμασία και έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This