«Νίκησε» η… παράδοση στα Γιάννινα, στο 0-0 οι ΠΑΣ και Παναθηναϊκός

Must Read

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό «χτίζει» παράδοση που θα τη ζήλευαν όλες οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα. Στα 7 τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην έδρα του έχει διατηρήσει το αήττητο με τους «πράσινους».

Το 0-0 μπορεί να μην είχε γκολ, είχε όμως ευκαιρίες, κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και νεύρα που στοίχισαν την αποβολή του Χουανκάρ στον Παναθηναϊκό και χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο γήπεδο, έδειξε με τη σέντρα τις προθέσεις του, να σκοράρει, είχε συντριπτική υπεροχή, αλλά γκολ δεν κατάφερε να πετύχει, αφού στο 18′ σε κεφαλιά του Βέλεθ και στο 23′ σε προσπάθεια του Αϊτόρ ο Λοντίγκιν, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είπε «όχι» και στο 31΄ ο Μαουρίτσιο είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Άκαρπη ήταν η υπεροχή των «πρασίνων» και στο β’ μέρος. Σημαντικότερη η ευκαιρία του Αϊτόρ στο 62′.

Το ματς πήρε φωτιά στο 80′ όταν ο Χουανκάρ σε ένα μαρκάρισμα με τον άλλοτε συμπαίκτη του, τον Περέα, τον χτύπησε πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή ο οποίος συμβουλεύτηκε και το VAR για να βεβαιώσει τον ορθότητα της απόφασής του. Την ίδια στιγμή άρχισε να πέφτει δυνατή βροχή δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ (96’ Λιάσος), Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα (56’ Λώλης), Περέα (89’ Παντελάκης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (76’ Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς (79’ Βιτάλ), Αϊτόρ (85’ Σάντσες), Ιωαννίδης (75’ Χατζηγιοβάνης).

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This