«Πράσινο φως» από το ΣτΕ στο νέο γήπεδο της Τούμπας

Must Read

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το Προεδρικό Διάταγμα για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου του ΠΑΟΚ στη Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας έκρινε νόμιμο το ΠΔ με το οποίο εκσυγχρονίζονται το γήπεδο και οι συνοδευτικές του εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την γνωμοδότησή του το ΣτΕ, με το Προεδρικό Διάταγμα επέρχεται ο εκσυγχρονισμός των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ με ανάπτυξη νέων σύγχρονων προδιαγραφών οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των FIFA/UEFA στο πλαίσιο των απαιτητικότερων υποχρεώσεων της ομάδας στο Champion Leagne και άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι με το νόμο 4572/2018 παραχωρήθηκαν στον ΠΑΟΚ τρεις εκτάσεις γύρω από το σημερινό γήπεδο 21.722 και 344 τ.μ., προκειμένου να αποτελέσουν μια ενιαία έκταση, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις.

Επιπλέον τονίζεται πως η ευρύτερη περιοχή, πρόκειται να αποτελέσει υπερτοπικό πυρήνα αναψυχής, πολιτισμού, εκδηλώσεων, εστίασης, αλλά και πόλο έλξης τουριστικού ενδιαφέροντος. Εξάλλου, το ΣτΕ αναφέρει πως η επισκεψιμότητα στο νέο γήπεδο μπορεί να συνδυαστεί με την τουριστική αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου της Τούμπας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This