«Έκλεψε την παράσταση» η Αϊντραχτ

Must Read

Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο Γιοιυρόπα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με τη συμπαράσταση 10.000 (!) οπαδών της πέρασε νικηφόρα (2-1) και από το Λονδίνο με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ και είναι έτοιμη στη ρεβάνς,σ το γήπεδό της να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Μόλις στο 1′ οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κνάουφ, δεν τα έχασαν όταν στο 21′ δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Μάικλ Αντόνιο, αλλά στο 54′ με τον Καμάντα (κεντρική γωτογραφία) πήραν το νίκη-μισή πρόκριση.

Στη Λειψία, στον άλλο ημιτελικό, όλα έδειχναν ότι η μαζική άμυνα της Ρέιντζερς θα είχε αποτέλεσμα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, αλλά ο Ανχελίνιο των γηπεδούχων είχε διαφορετική γνώμη. Στο 85′ σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (η φωτογραφία επάνω από τους πανηγυρισμούς) που μοιράζει τις ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς στην Σκωτία.

Στο Κόνφερενς Λιγκ, στο Ρότερνταμ οι οπαδοί της Μαρσέιγ δημιούργησαν και πάλι επεισόδια, αυτή τη φορά, πηγαίνοντας στο γήπεδο. Μέσα σε αυτό οι Ολλανδοί πήραν οριακή νίκη αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση για τη ρεβάνς. Προηγήθηκαν στο 18′ με τον Ντέσερς, δύο λεπτά αργότερα σκόραραν και πάλι με αυτόγκολ του Ρονζιέ έπειτα από προσπάθεια του Σινιστέρα. Στο 28′ ο  Ντιενγκ με βολέ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1, ισοφάρισαν (2-2) στο 40′ με τον Ζέρσον και με τον Ντέσερς στο 46′ πήραν το προβάδισμα και τη νίκη με 3-2 σε ένα ματς που έπρεπε να έχουν κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά.

Στο Λέστερ η ομώνυμη ομάδα έδωσε δικαιώματα και έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Ρόμα που έχει πλέον το… πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό. Στο 15′ ο Πελεγκρίνι έδωσε το προβάδισμα στους Ιταλούς, αλλά οι ¨Αγγλοι που είχαν την υπεροχή, αλλά όχι την ευχέρεια στο σκοράρισμα έφθασαν στο 1-1 με αυτογκόλ του Μαντσίνι στο 67′.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This