Παράδειγμα ψυχής ο ΟΠΑΠ Champion Νίκος Παπαγγελής

Must Read

Έκανε τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα με ποδήλατο για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο

Δυνατό μήνυμα σε όλα τα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο έστειλε ο ΟΠΑΠ Champion Νίκος Παπαγγελής, διανύοντας με το ποδήλατό του τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Κερδίζοντας τη μάχη με τα 506 χλμ., έτσι όπως πριν από μερικά χρόνια νίκησε και τον καρκίνο, παρότι χρειάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό του πόδι, ο 23χρονος πρωταθλητής της ποδηλασίας θέλησε να εμψυχώσει τα παιδιά και τους γονείς τους και να αποδείξει τη σημασία της δύναμης της θέλησης.

Ο Νίκος Παπαγγελής με τον Γιάννη Ρόκκα, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, τον Θανάση Μπασδέκη, Sponsorships Manager του ΟΠΑΠ και τις ΟΠΑΠ Champions Σπυριδούλα Καρύδη και Σεμέλη Ζαρμακούπη

Αυτός ήταν εξάλλου και ο σκοπός που συμμετείχε στην πρωτοβουλία «Wheels of Will». Να συγκεντρώσει χρήματα για την περαιτέρω ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Τα χειροκροτήματα, ο ενθουσιασμός και τα πλατιά χαμόγελα περίσσευαν κατά την υποδοχή του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή στο Θησείο, όπου ολοκλήρωσε την ποδηλατική διαδρομή του. Σε αυτό το απαιτητικό εγχείρημα, ο Νίκος Παπαγγελής είχε στο πλευρό του τον ΟΠΑΠ, μέσω του προγράμματος OΠΑΠ Champions, το οποίο στηρίζει νέους αθλητές για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αποθεωτική υποδοχή

H τριήμερη διαδρομή προσφοράς του ΟΠΑΠ Champion Νίκου Παπαγγελή ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής από τον Λευκό Πύργο. Στον τερματισμό του, το μεσημέρι της Κυριακής, τον υποδέχθηκαν κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης άνθρωποι του ΟΠΑΠ και του Συλλόγου «Η Φλόγα», φίλοι και συνεργάτες του και πλήθος κόσμου.

Έφτασε στο Θησείο με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, παρότι είχε κάνει μια 9ωρη δύσκολη διαδρομή με αρκετά ανηφορικά σημεία. «Διανύσαμε την απόσταση από Θεσσαλονίκη μέχρι Αθήνα. Η σημερινή ημέρα ήταν η πιο δύσκολη, αλλά ο σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής – η στήριξη του Συλλόγου «Η Φλόγα», που με είχε βοηθήσει κι εμένα όταν ήμουν άρρωστος – ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον πόνο και την κούραση», δήλωσε ο Νίκος Παπαγγελής φτάνοντας στον τερματισμό. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη τόσο στον ίδιο όσο και στην πρωτοβουλία «Wheels of Will».

Υποδεχόμενος τον Νίκο Παπαγγελή, ο Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε δίπλα σε αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του Νίκου Παπαγγελή. Ο Νίκος μας έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις ως αθλητής και σε αυτή τη μεγάλη απόφαση να διανύσει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα για να ακουστεί το μήνυμά του εμείς  δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε δίπλα του, στηρίζοντάς τον με κάθε τρόπο. Σήμερα, τον χειροκροτούμε ξανά, όχι για μία σπουδαία αθλητική επίδοση, αλλά για μία σπουδαία κίνηση που έκανε για να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά που μάχονται με τον παιδικό καρκίνο. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ένας τόσο σπουδαίος αθλητής και ξεχωριστός άνθρωπος είναι μέλος της οικογένειας των ΟΠΑΠ Champions».

Ο Νίκος Παπαγγελής χρειάστηκε συνολικά 21 ώρες ποδηλασίας, με ενδιάμεσες στάσεις σε Λάρισα και Λαμία,  για να ολοκληρώσει το πρώτο «Wheels of Will». Στόχος του, όπως σημειώνει, είναι το  «Wheels of Will» να καταστεί θεσμός και ο ίδιος κάθε χρόνο να διανύει νέες διαδρομές βοηθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους μέσω του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This