Αποκάλυψη της «Δίκης»: Έρευνα για μαύρο χρήμα πρώην διαιτητών

Η έρευνα θα επεκταθεί και σε παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Must Read

Ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διενεργεί έρευνα σε βάθος για μαύρο χρήμα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας της χώρας έχει βάλει στο στόχαστρο, σε πρώτη φάση, παλαίμαχους διαιτητές.

Ελέγχονται για ενδεχόμενο μαύρο χρήμα από δωροδοκίες και στημένα ματς! Ήδη έχουν γίνει φύλλο και φτερό τα περιουσιακά στοιχεία πρώην διαιτητών.

Πρόκειται για τους πλέον προβεβλημένους, τα στοιχεία εξετάζονται και η έρευνα θα επεκταθεί και σε παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This