Νέα σελίδα στη Λάρισα χωρίς Αλέξη Κούγια μετά από επτά χρόνια

Must Read

Με το σύνθημα «η Λάρισα στους Λαρισαίους», ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, έδωσε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση, μετά από επτά χρόνια του Αλέξη Κούγια.

Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του πρώην, πλέον, ιδιοκτήτη είχαν φθάσει στο χειρότερο σημείο. Αυτή είναι και η αιτία που οι οπαδοί της ΑΕΛ βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν.
Ο διάδοχός του είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο νομό, υποσχέθηκε ένα μέρος των μετοχών να διατεθεί στο Δήμο Λαρισαίων που θα αποτελεί τον «θεματοφύλακα» της εύρυθμης λειτουργίας της ΠΑΕ.


Κι οι Αλέξης Κούγιας; Πιθανότατα θα αναζητήσει έναν άλλο ποδοσφαιρικό προορισμό για να διοχετεύσει τις ποδοσσφαιρικές ανησυχίες. Άλλωστε δύσκολα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μπορεί να βρει κανείς ποδοσφαιρικό παράγοντα που πέρασε από τόσες ομάδες. Κι όσο το ρεκόρ θα… βελτιώνεται τόσο θα γίνεται απρόσιτο για τους άλλους  παράγοντες που θα ήθελαν, ίσως, να το καταρρίψουν.
Ο Αλέξης Κούγιας έχει ασχοληθεί σε διοικητικές θέσεις εκτός από τον Άρη Πετρούπολης και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου όπου εξάντλησε και τη σύντομη ποδοσφαιρική του καριέρα και σε ΑΕΚ, Ηρακλή, Κόρινθο,Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Ιωνικό, Παναχαϊκή, Αιγάλεω και Λάρισα.
Αυτή η πολυσυλλεκτικότητα στην αναζήτηση διοικητικών θέσεων με ενεργή μετοχική παρουσία στις περισσότερες από αυτές είχε δημιουργήσει και τα περισσότερα προβλήματα με τους οπαδούς της ΑΕΛ που τον έβλεπαν ως… επισκέπτη στην πόλη τους. Παράλληλα το γεγονός ότι επί των ημερών του η ομάδα – σύμβολο της Θεσσαλίας δεν είχε και τις καλύτερες στιγμές με πολλά επεισόδια στα αποδυτήρια και διαδοχικές απολύσεις προπονητών δημιούργησαν κατάσταση που με τον καιρό έγινε ασφυκτική.
Αυτός είναι και ο λόγος που το νέο διοικητικό σχήμα πέρα από τις υποσχέσεις για αξιόμαχη ομάδα επιμένει στο σλόγκαν «η Λάρισα στους Λαρισαίους». Άλλωστε οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδα πραγματοποιήθηκαν με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν στον ομώνυμο νομό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This