«Μάχες» στην επαρχία

Must Read

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η έκτη αγωνιστική της Super League, παρότι δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι. Οι «μεγάλοι» στην προσπάθειά τους να μείνουν σε τροχιά τίτλου πρέπει να περάσουν από κάποιες δυνατές επαρχιακές έδρες. Αρχικά η ΑΕΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει την πολύ ανεβασμένη ΑΕΛ στη Λάρισα.

Οι Θεσσαλοί πήραν μια τεράστια νίκη την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στον Άρη και παραδοσιακά δυσκολεύουν την Ένωση στην έδρα τους. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Την ίδια μέρα επίσης, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Ριζούπολη την Ξάνθη που κατέχει μόνη της τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι Ακρίτες είναι πολύ ανεβασμένοι αλλά στο Τριφύλλι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Αύριο, ο πολύ δυνατός Βόλος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Οι Περιστεριώτες ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου, ενώ οι Θεσσαλοί δείχνουν πως είναι ένα πολύ δεμένο σύνολο. Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Στο «Θ. Κολοκοτρώνης», η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ καθώς οι Αρκάδες έχουν μια δυνατή ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στους νταμπλούχους.

Την ίδια ώρα ο εντυπωσιακός φέτος ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ» και θέλει να προσφέρει για ακόμα μια φορά θέαμα στους φίλους του. Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με το δυνατό ματς του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη που δείχνει ακόμα ασταθής στις εμφανίσεις του. Οι Πειραιώτες καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσουν με νίκες.

Τέλος, την Δευτέρα η Λαμία, που παραμένει χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, υποδέχεται στο ΔΑΚ τον Παναιτωλικό που δεν έχει ούτε βαθμό. Αναμφίβολα είναι ένα ματς δίχως αύριο και για τους δυο.

SUPER LEAGUE 1 – 6η Αγωνιστική

ΣΗΜΕΡΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 17.15 NS1
ΑΕΛ – ΑΕΚ 19.30 NS2

ΑΥΡΙΟ

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 15.00 NS1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 17.15 NS2
ΟΦΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17.15 NS3
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19.00 NS1

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19.30 ΕΡΤSPORTS

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13
2. ΞΑΝΘΗ 12
3. ΠΑΟΚ 11
4. ΑΕΚ 10
5. ΟΦΗ  10
6. ΒΟΛΟΣ  9
7. ΑΕΛ  7
8. ΑΡΗΣ  5
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  5
10 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  5
11 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.  3
12 ΛΑΜΙΑ  3
13 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  0
14 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (-6β.)  -2

Όλες οι ομάδες έχουν από πέντε αγώνες, εκτός από τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This