Άπαιχτος – και πάλι – ο Λευτέρης Αυγενάκης!

Must Read

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε πάλι το… θαύμα του. Την περασμένη Παρασκευή… πτώχευσε η τρίτη σε μέγεθος αθλητική ομοσπονδία στην Ελλάδα, αυτή του βόλεϊ (ΕΟΠΕ), το απόγευμα της Τρίτης έσπευσε να τοποθετηθεί και να… καταλογίσει ευθύνες.  Η καθυστερημένη αντίδρασή του έχει εξήγηση. Πολύ απλά η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη κι αφού δημοσιοποιήθηκε αποφάσισε κι αυτός να ενεργοποιθεί.

Δηλαδή, εάν υπήρχε μια συνωμοσία των ΜΜΕ και δεν γινόταν γνωστό το θέμα θα συνέχιζε τις άλλες δραστηριότητές του;

Ο κ. Αυγενάκης, όμως, στη δηλωσή του, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Καταλογίζει ευθύνες στους πάντες. Στις «άφρονες πρακτικές του παρελθόντος και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων» ενώ βεβαίωσε ότι «συνεργάζεται άριστα» με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Τρία χρόνια είναι στην κυβέρνηση , όλοι και ο υφυπουργός φυσικά, τρέχουν για τις εκλογές που έρχονται (ΣΣ: Οι… κακές γλώσσες λένε ότι όλη του η θητεία είναι προεκλογική εκστρατεία…), αλλά για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και οι… προπροηγούμενοι!

Φυσικά αποφεύγει να μιλήσει για τις ενέργειες που έγιναν στην τριετία της θητείας του, για να λυθούν τα προβλήματα της ΕΟΠΕ, αλλά υπόσχεται να τα λύσει το επόμενο διάστημα!

Η ανακοίνωση… μύθος του κ. Αυγενάκη αναφέρει:

«Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.

Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε.

Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.

Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This