Η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο – Τι έδειξε το 3-0 στη Λαμία

Must Read

Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα. Όχι μόνο γιατί μπαίνει στο νέο της «σπίτι», αλλά κι επειδή στην πρεμιέρα κιόλας της Σούπερ Λίγκα έδειξε ότι ανεβαίνει επίπεδο. Και το βασικό, ο κόσμος της είναι δίπλα. Πριν τη μάχη των βαθμών, οι οπαδοί της κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας στο 3-0 στη Λαμία.

Τα δύο γκολ του Αραούχο, στην πρεμιέρα του με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η γκολάρα του Πινέδα που συνοδεύτηκε από τον μεξικάνικο πανηγυρισμό και πολλά άλλα έδωσε σκηνές από ταινία… προσεχώς.

Έδειξε χαρακτήρα ακόμα κι όταν της καταλογίστηκε πέναλτι στο 32 (μαρκάρισμα του Σιμάνσκι στον Σλίβα) και ο Ντε Βισέντι σημάδεψε το δοκάρι.

Αμέσως μετά ανέβασε στροφές. Ο συνδιασμός του Αραούχο με τον Πινέδα έφερε τον πρώτο σε θέση βολής στο 35′ και… 1-0.

Στο 65′ πάλι ο Αργεντίνος έσβησε τις ελπίδε ςτων γηπεδούχων για κάτι καλό με ένα δεύτερο γκολ. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν στο 73′ με τον Πινέδα που σκόραρε και πανηγύρισε με τούρμπα το λογαριασμό που άνοιξε στον πίνακα των σκόρερ.

Στα κέρδη της ΑΕΚ και η παρουσία του Βίντα. Βέβαια η αξία του Κροάτη είναι γνωστή, αλλά από το πρώτο κιόλας επίθσημο ματς έδειξε ότι αποτελεί εγγύηση στα μετόπισθεν.

Διαιτητής: Αρ. Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Νικολαϊδης, Καραγκιοζόπουλος
VAR: Γκορτσίλας
AVAR: Πάτρας
4ος διαιτητής: Τσεσίλας
Κίτρινη κάρτα:Τζανετόπουλος (49′) – Σιμάνσκι (62′)

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης (57′ Μανούσος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γκοράνοβ, Σλίβκα, Μπάμπης (83′ Σαραμαντάς), Νούνιες, Σιμόν, Ντε Βινσέντι (74′ Τσούκαλος), Τσιλούλης.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βίντα (83′ Ρότα), Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (89′ Φράνσον), Πινέδα (76′ Λ. Γκαρσία), Γιόνσον, Τσούμπερ (89′ Μοχαμαντί), Μάνταλος, Αραούχο (83′ Μήτογλου).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This