Μέγας είσαι… Αϊτόρ!

Must Read

Στα 26 του χρόνια ο Καταλανός Αϊτόρ διάγει τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) επισκίασε κάθε άλλο συμπαίκτη όχι μόνο με την εμφάνιση, αλλά και την αποτελεσματικότητά του.

Μέχρι τώρα συνήθιζε με σκοράρει με πέναλτι, όπως στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Φέτος εμπλούτισε το… ρεπερτόριό του. Σκόραρε όλα τα γκολ των «πρασίνων», τα δύο πρώτα με εκτέλεση φάουλ και το τρίο με εξαιρετική ενέργεια από τον άξονα.

Δικαιολογημένα τα πανηγύρισε και μαζί του πανηγύρισαν και οι οπαδοί που καμαρώνουν την ομάδα τους μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα με το απόλυτο σε βαθμούς (15 σε πέντε αγώνες).

Ο Παναθηναϊκός στη γεμάτη και πάλι Λεωφόρο δεν άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει το παιχνίδι του. Είχε ευκαιρίες, δοκάρια και στο 45ο βρήκε το πρώτο του γκολ από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ. Στο 54’ ο Μπερνάρ που είχε μπει στο β’ μέρος κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε και πάλι ο Αϊτόρ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του 23χρονου τερματοφύλακα Βασίλη Αθανασίου που είχε αντικαταστήσει τον Βασίλη Σούλη στο 28ο μετά τον τραυματισμό του και κατέληξε στα δίχτυα. Το τρίτο γκολ ήταν διαφορετικό, προσωπικό. Με κατά μέτωπο επίθεση στο 70’.

Τώρα οι «πράσινοι» πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος με ανεβασμένη ψυχοιλογία, περιμένουν να «δέσουν» με την ομάδα οι νέοι παίκτες και να πάνε για τη νίκη στο πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (πιθανότατα την 1η Οκτωβρίου).

Στο ματς με τον ΠΑΣ οι γηπεδούχοι στις γνωστές φετινές αρετές προσέθεσαν και την ευχέρεια στο σκοράρισμα που τους έλειπε όχι μόνο στα προηγούμενα ματς, αλλά και στα τελευταία χρόνια!

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Πούγγουρας, Γκάνεα (72’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης (46’ Μπερνάρ), Πέρεθ, Τσέριν, Παλάσιος (73’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (37’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης (27’ Αθανασίου), Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι, Ροσέρο (74’ Λιάσος), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας (65’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (65’ Μορέιρα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This