Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Must Read

Μέσω Ιταλίας επιβεβαιώθηκε η απόκτηση του Πολωνού Ματέους Πονίτκα στον Παναθηναϊκο.με την ιταλική ομάδα Ρέτζιο Εμίλια να ανακοινώνει την απόκτηση του από το «τριφύλλι»!

«Η Ρέτζιο Εμίλια ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα Παναθηναϊκό για την πώληση των αθλητικών δικαιωμάτων του αθλητή Ματέους Πονίτκα».

Ο Πονίτκα ήταν ο παίκτης που οδήγησε την Πολωνία στην 4η θέση του Ευρωμπάσκετ με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός κατ’ αρχήν συμφώνησε με τον παίκτη και στη συνέχεια κινήθηκε για να βρει τη «χρυσή τομή» με την ιταλική ομάδα.

Ο Πονίτκα τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το καλοκαίρι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Στην πορεία όμως κατέληξε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This