Πύρ και μανία οι Βραζιλιάνοι για την μπανάνα που πέταξαν στον Ρισάρλισον στο Παρίσι

Must Read

Η Βραζιλία το βράδυ της Τρίτης έδινε φιλικό αγώνα στο Παρίσι με την Τυνησία. Νίκησε με 5-1, αλλά τη χαρά της νίκης και της εμφάνισης σκίασε η ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος των ποδοσφαιριστών τους. Ο Ρισάρλισον που αγωνίζεται στην Τότεναμ στο 19ο λεπτό σκόραρε για την Βραζιλία (2-1) και πανηγύρισε το γκολ. Θεατές του έριξαν μπανάνες γεγονός που εξόργισε όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και όλη την ομάδα.

Η ρατσιστική αυτή συμπεριφορά καταγράφηκε από τους θεατές του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=ZBSyWuwO3nI&ab_channel=SportsHQ

Μετά το τέλος του ματς όλοι, σχεδόν οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές με δηλώσεις τους έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός.

«Λυπήθηκα για ότι συνέβη. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο, υποστηρίζεις την ομάδα σου. Στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούμε να δώσουμε το μέγιστο για την εθνική μας ομάδα, αλλά τέτοιες χειρονομίες δεν είναι καλές για το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο, πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό, είναι πολύ σοβαρό. Βλέπουμε αυτό το είδος ρατσισμού, είναι αναπόφευκτο. Είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης. Εχουμε μεγάλη δύναμη. Πρέπει να υπάρξει μια πολύ μεγάλη τιμωρία. Ακόμη και ο πρόεδρος μας, μάς το είπε γιατί ντρέπεται με όλα αυτά. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Από την πλευρά του, το θύμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς, ο Ριτσάρλισον, ελπίζει να βρεθεί ο ένοχος: «Ελπίζω ότι αυτός ο οπαδός να αναγνωρισθεί και να τιμωρηθεί. Είναι δύσκολο. Συμβαίνει σε ένα γήπεδο, πρέπει να τιμωρηθεί και πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους εκείνους, που θέλουν να κάνουν το ίδιο πράγμα».

https://www.youtube.com/watch?v=R06-abqCMQQ&ab_channel=%D9%8A%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%A7%D8%AA%D8%A3%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF%D9%88%D8%B7%D9%8A%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7-omshahd

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This