«Δίκη στο Open»: Αποκάλυψη – Ένα χρόνο δικάζουν… απλήρωτοι!

Must Read

Απλήρωτοι εξακολουθούν να δικάζουν οι εικοσιπέντε δικαστές του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open». Από τον Οκτώβριο του 2021, που ξεκίνησε η θητεία τους, μέχρι σήμερα, δεν έχουν πάρει δεκάρα.

Κι ενώ ο νόμος 2725/1999 προβλέπει ότι, θα αποζημιώνονται, για τις υπηρεσίες τους, δεν υπογράφεται η ΚΥΑ, από τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι προσφυγές τους στα Διοικητικά Δικαστήρια απορρίπτονται, καθώς ο νόμος προβλέπει αμοιβή, αλλά προϋποθέτει ΚΥΑ. Ο τελευταίος, που κατάφερε να εισπράξει δεδουλευμένα 16 μηνών, ήταν Εισαγγελέας Πρωτοδικών, μέλος του ΑΣΕΑΔ, που δικαιώθηκε από το ΣτΕ.

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο του επιδίκασε δεδουλευμένα (από 1.3.2010 μέχρι 30.6.2011), ύψους 14.086,56 ευρώ, καθώς και αποζημίωση 1.000 ευρώ, για την ηθική του βλάβη, καθώς ακύρωσε απορριπτική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This