Τέταρτος στον κόσμο ο Πετρούνιας

Must Read

Μετά από έντεκα μήνες παροπλισμού λόγω της εγχείρισης στον ώμο, ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης, όπου κατετάγη τέταρτος. Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε την προσπάθεια του με 14.733 βαθμούς, αφήνοντας τους σχολιαστές με τις καλύτερες εντυπώσεις παρά την προσγείωσή του, που ήταν μάλλον ο λόγος που του στοίχισε το μετάλλιο.

Το χρυσό κατέκτησε ο Τούρκος Ιμπραχίμ Τσολάκ με 14.933 βαθμούς, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Ιταλός Μάρκο Λοντάτιο με 14.900 βαθμούς. Τρίτος κατετάγη ο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ από τη Γαλλία με 14.800 βαθμούς. Πλέον ο «άρχοντας» των κρίκων θα διεκδικήσει το Ολυμπιακό εισιτήριο μέσα από το Προ Ολυμπιακό τουρνουά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η τελική κατάταξη:

  • 1. Ιμπραχίμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.933
  • 2. Μάρκο Λοντάντιο (Ιταλία) 14.900
  • 3. Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (Γαλλία) 14.800
  • 4. Λευτέρης Πετρούνιας 14.733
  • 5. Ατρούτ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.725
  • 6. Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) 14.666
  • 7. Αρτούρ Τοβμασιάν (Αρμενία) 14.200
  • 8. Νικ Κλέσινγκ (Γερμανία) 14.166

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This