Μεγάλα παιχνίδια απόψε στο Champions League με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Must Read

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων

Άλλη μία συναρπαστική βραδιά αναμένεται σήμερα στο Champions League με δυνατά παιχνίδια στους 4 πρώτους ομίλους.

Στον 1ο όμιλο η Νάπολι εντυπωσιάζει. Έχει κάνει το 3 στα 3 και θέλει να συνεχίσει το σερί στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Άγιαξ, ο οποίος έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η Λίβερπουλ είναι 2η με 6 πόντους και παίζει απόψε στη Γλασκώβη με την ουραγό, χωρίς πόντο, Ρέιντζερς.

Η ομάδα-έκπληξη του Champions League

Στο 2ο όμιλο έχει κάνει την έκπληξη η Κλαμπ Μπριζ. Είναι πρωτοπόρος με 9 βαθμούς. Κέρδισε τη Λεβερκούζεν, την Πόρτο και την Ατλέτικο Μαδρίτης και τις άφησε να παλεύουν για τη 2η θέση. Έχουν από 3 βαθμούς και τα σημερινά παιχνίδια τους είναι καθοριστικής σημασίας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και θέλει μόνο τη νίκη. Η Λεβερκούζεν και η Πόρτο παίζουν στην έδρα της πρώτης και όποια κερδίσει θα αποκτήσει αβαντάζ για την πρόκριση.

Οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ και Λεβερκούζεν-Πόρτο έχουν τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

«Τελικό» δίνει η Μπαρτσελόνα με την Ίντερ

Στον 3ο όμιλο η Μπάγερν έχει πετύχει το απόλυτο και είναι φαβορί για μία ακόμα επιτυχία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ουραγό Βικτόρια Πλζεν.

Το μεγάλο ματς γίνεται στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα θέλει μόνο τη νίκη για να πιάσει στη βαθμολογία την Ίντερ.

Στον 4ο όμιλο όλες οι ομάδες ελπίζουν στην πρόκριση. Προηγείται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 6 βαθμούς και ακολουθούν η Τότεναμ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 4 και η Μαρσέιγ με 3.

Η Τότεναμ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί τη Μαρσέιγ σε 2 ιδιαίτερα κρίσιμα παιχνίδια.

Το Champions League συνεχίζεται με τις πιο δυνατές αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ο παίκτης που θα δεχτεί κάρτα

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα σε κάθε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον παίκτη που θα πετύχει οποιοδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This