Απίστευτη μάχη απόψε στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ – Όλα τα… σενάρια πρόκρισης

Must Read

Η αυλαία της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται συναρπαστική. Στον 4ο όμιλο και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να προκριθούν αλλά και να επιστρέψουν άπρακτες στις χώρες τους. Εξαίρεση αποτελεί η πρωτοπόρος Τότετναμ που στη χειρότερη περίπτωση μένει 3η και παίζει μπαράζ για μια θέση στο Γιουρόπ.
Η βαθμολογία
1. Τοτεναμ 8 βαθμοί
2. Σπόρτινγκ Λ. 7
3. Αϊντραχτ 7
4. Μαρσέιγ 6

Στις 10 το βράδυ η Μαρσέιγ υποδέχεται την Τότεναμ και η Σπόρτινγκ την Αϊντραχτ.
Η Τότεναμ, εάν δεν χάσει, περνά στους «16». Μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση εφόσον δεν υπάρξει νικητής στο Σπόρτινγκ – Αϊντραχτ.
Στις 7 Σεπτεμβρίου είχε νικήσει 2-0 τους Γάλλους

Την ίδια ώρα οι ισόβαθμες στους 6 βαθμούς Σπόρτινγκ και Άϊντραχτ διεκδικούν το εισιτήριο για μια θέση στους «16». Οι Πορτογάλοι θα βρεθούν στην πρώτη θέση με νίκη και μη νίκη της Τότεναμ. Περνάνε στους «16» και με ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας μένουν 3οι αρκεί να χάσει η Μαρσέιγ από την Τότεναμ. Η Αϊντραχτ είναι 1η με νίκη και μη νίκη της Τότεναμ και 3η εφόσον δεν κερδίσει η Μαρσέιγ.
Η ομάδα της Λισαβόνας είχε νικήσει 3-0 στη Φρανκφούρτη στο πρώτο ματς

Στον 1ο όμιλο Λίβερπουλ και Νάπολι που αναμετρώνται στο «Άνφιλντ» έχουν ήδη προκριθεί στους «16». Οι «κόκκινοι» για να περάουν στην πρώτη θέση θέλουν νίκη με, τουλάχισοτν, τέσσερα γκολ διαφορά.
Γιατί; Απλούστατα η Νάπολι είχε νικήσει 4-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Η Ρέιντζερς υποδέχετια τον Άγιαξ που συνεχίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα με νίκη, ισοπαλία ή ήττα έως 4 γκολ διαφορά.
Στο Άμστερνταμ σε επιβλητική εμφάνιση είχε νικησει με 4-0 τους Σκωτσέζους.

Στον 2ο όμιλο ζητούμενο για Μπριζ και Πόρτο είναι η πρωτη θέση, Και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16». Οι Βέλγοι πάνε στη Γερμανία για το ματς με τη Λεβερκούζεν που θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο στη μάχη της 3ης θέσης.
Στο πρώτο ματς οι Βέλγοι είχαν νικήσει 1-0

Η Πόρτο υποδέχεται την απογοήτευση του ομίλου Ατλέτικο που θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λεβερκούζεν για να παίξει στσα πλέι οφ του Γιουρόπα.
Στο ματς της Μαδρίτης η Ατλέτικο είχε νικήσει με 1-0

Ο πιο… αδιάφορος όμιλος. Ξέρουμε και τη σειρά. Μπάγερν – Ίντερ συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα θα δώσει ματς για να συνεχίσει στο Γιουρόπα και η Βικτόρια Πλζεν αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Μπαρτσελόνα μετά την μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστει από τον αποκλεισμό θα προσπαθήσει να μαζέψει τα… ψιχουλάκια της νίκης (2,8 εκ. ευρώ). Στο πρώτο μας είχε νικήσει 5-1 και σκορπούσε ελκπίδες για ανάλογη συνέχεια…

Ντέρμπι χωρίς βαθμολογική σημασία το Μπάγερν – Ίντερ. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι Βαυαροί δεν χαρίζονται σε κανένα. Στο πρώτο ματς νίκησαν 2-0 στο Μιλάνο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This