Προκριματικά Euro 2020: Ακόμα πιο ανανεωμένη η Εθνική κόντρα στη Βοσνία

Must Read

Και νέες αλλαγές στη σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με τη Βοσνία (απόψε, Open TV, 21:45) ετοιμάζει ο Φαν’τ Σιπ, με την ελπίδα της συνέχισης των καλών εμφανίσεων.

Για την 8η αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Ολλανδός προπονητής, πέρα από τη νέα απουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά, πράγμα που σημαίνει ότι την εστία της Εθνικής μας θα υπερασπιστεί εκ νέου ο Πασχαλάκης, ετοιμάζει και κάποιες επιπλέον αλλαγές στη σύνθεση, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

Έτσι, υποψήφιος να πάρει θέση βασικού είναι ο Λαμπρόπουλος, αντί του Χατζηδιάκου που προτιμήθηκε στην Ιταλία, όπως και ο Μάνταλος αντί του Μπακασέτα, αλλά και ο Δώνης αντί του Κουλούρη.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει τακτική, καθώς σκοπεύει να διατηρήσει το 4-2-3-1, με τον Μασούρα στα παίζει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Μπουχαλάκη να μένει, λογικά, εκτός 11άδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This