Κατάρ: Άθλιες συνθήκες διαμονής και για τους οπαδούς – Τους έβαλαν σε ημιτελείς εγκαταστάσεις με 300 ευρώ τη βραδιά!

Must Read

Απίστευτες συνθήκες διαβίωσης καταγγέλλουν Αμερικανοί, Άγγλοι και Ουαλοί οπαδοί που πλήρωσαν 300 ευρώ τη βραδιά σε δίκλινο που μοιάζει με φοιτητικό κοιτώνα του χειρίστου είδους.

Μάλιστα ήταν το καμάρι της ΦΙΦΑ.

Στο Κατάρ το 80% των ξενοδοχείων έχει καταληφθεί από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τις ανάγκες της. Οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν προκάτ εγκαταστάσεις δίπλα στα γήπεδα για τη φιλοξενία των οπαδών. Μόνο που δεν πρόλαβαν να τις ολοκληρώσουν.

Οι εικόνες από το Cabins Rawdat Al Jahhaniya ακριβώς δίπλα στο γήπεδο που έπαιξαν το βράδυ της Δευτέρας  Ουαλοί και Αμερικάνοι, ενώ θα γίνουν και οι αγώνες Ουαλίας – Ιράν και Ουαλίας – Αγγλίας θυμίζουν περισσότερο εργοτάξιο παρά χώρο διαμονής σε λειτουργία.

Η αθλητική εγκατάσταση και οι κοιτώνες είναι ακριβώς δίπλα στην έρημο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το νερό να είναι είδος εν ανεπάρκεια. Οι βρύσες βγάζουν με χαμηλή δύναμη ένα υγρό που μοιάζει περισσότερο με καφέ. Οι υπεύθυνοι παρέχουν δωρεάν δύο μπουκάλια νερό στους ενοίκους που φυσικά δεν επαρκούν κι ένα φακελάκι καφέ ή τσάι.

Τα κλιματιστικά δεν μπορούν να ρίξουν τη θερμοκρασία. Οι ένοικοι τα βάζουν στη μέγιστη απόδοση με αποτέλεσμα σε όλο το χώρο να υπάρχει συνεχής θόρυβος.

Ακόμη και στα επίσημα σάιτ γίνεται αναφορά σε λειτουργία γηπέδων τένις, ακόμα και κινηματογράφου. Αντί για αυτά υπάρχουν μπάζα, εργάτες συνεχίζουν να δουλεύουν, ενώ οι γερανοί απομακρύνθηκαν λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα της Δευτέρας! Όσο για τα πολυτελή ρεστοράν στη θέση τους βρίσκεται ένα βαν της Starbucks και τεράστιοι πάγκοι για φαγητό. Το μενού; Χάμπουγκερ και χοτ-ντογκ!

Όταν φυσά η σκόνη της ερήμου κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Οι χώροι που βρίσκονται υπό κατασκευή είναι περιφραγμένοι και απαγορεύεται η είσοδος. Άγγλοι δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να κάνουν ρεπορτάζ λίγο έλειψε να συλληφθούν. Τελικά απλά εκδιώχθηκαν όχι με τον πιο κομψό τρόπο.

Τα έργα έχουν καθυστερήσει τόσο που δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες. Κι όσοι επέλεξαν να μείνουν δίπλα στην αθλητική εγκατάσταση απλά κλαίνε τα λεφτά τους….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This