Όνειρα πρόκρισης για την Αυστραλία, 1-0 την Τυνησία

Must Read

Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της Ιαπωνίας, ο Μίτσελ Ντιούκ, 31 χρόνων, έδωσε δικαίωμα στους Αυστραλούς να κάνουν όνειρα πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ. Με δικό του γκολ στο 23ο λεπτό η Αυστραλία νίκησε με 1-0 την Τυνησία και τώρα περιμένει την εξέλιξη του αγώνα της Γαλλίας με τη Δανία.

Οι Αυστραλοί που έχασαν με 4-1 στην πρεμιέρα έχουν αυτή τη στιγμή τρεις βαθμούς και την επόμενη, τελευταία αγωνιστική του Δ’ ομίλου δίνουν «τελικό πρόκρισης» με τη Δανία, ενώ μπορεί να τους αρκεί και η ισοπαλία. ‘Οσο για την Τυνησία με ένα, μόλις βαθμό από το 0-0 με τη Δανία έχουν μπροστά τους ένα βουνό να ανέβουν αφού στο φινάλε των αγώνων του ομίλου τους αντιμετωπίζουν την Πρωταθλήτρια Κόσμου Γαλλία.

Οι Αυστραλοί με όπλο τη δύναμη και το πείσμα κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο γήπεδο, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα ατού των αντιπάλων τους και να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Τυνησία (Τζαλέλ Καντρί): Ντάμεν, Μπρον (74′ Κεσχρίντα), Μεριά, Ταλμπί, Ντρέγκερ (46′ Σάσι), Σκιρί, Λαϊντουνί (67′ Καζρί), Αμπντί, Σλιτί, Τζεμπαλί (74′ Μπράουν), Μσακνί.

Αυστραλία (Γκρέιαμ Άρνολντ): Ράιαν, Κάρασιτς, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέιτς, Μόι, Ιρβάιν, ΜακΓκρί (64′ Μακλάρεν), Λέκι (85′ Μαμπίλ), Ντιουκ (64′ Κρούστιτς), Γκούντγουι (85′ Μπάκου).



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This