Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο Κροατίας, Μαρόκου, Βελγίου, Καναδά

Must Read

Στη μάχη της πρόκρισης στον 6ο όμιλο βρίσκονται τρεις ομάδες. Ο Καναδάς που δεν έχει βαθμό έχει ήδη αποκλειστεί, αλλά μπορεί να διαμορφώσει την τελική βαθμολογία για τις δύο θέσεις που οδηγούν στους «16».

Οι αγώνες που γίνονται σήμερα (ώρα 17.00)

ΚαναδάςΜαρόκο

ΚροατίαΒέλγιο

Η βαθμολογία 90 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ομίλου

Καναδάς – Μαρόκο: Μονόπλευρο ενδιαφέρον. Το Μαρόκο με νίκη και μη νίκη της Κροατίας περνά στην πρώτη θέση. Στην κορυφή μπαίνει ακόμα κι αν βάλει δύο γκολ περισσότερα από τους Κροάτες. Με ισοπαλία περνά ως 2ο. Αν χάσει χρειάζεται ισοπαλία στον αγώνα της Κροατίας με το Βέλγιο. Μπορεί να τερματίσει στη 2η θέση και στο ενδεχόμενο οριακής ήττας και νίκης του Βελγίου.

Ο αρχηγός της εθνικής Καναδά, Ατίμπα Χάτσινσον σε μονομαχία του με τον Κροάτη Αντρέα Κράμαριτς

Ο Καναδάς ενδέχεται να παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς για να καταγράψουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές του συμμετοχή στη διοργάνωση. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα, ενώ για πολλούς από τους παίκτες του είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και να πάρουν μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Χακίμ Ζιγιές του Μαρόκου αγωνίζεται στην Τσέλσι

Το Μαρόκο δεν έχει απουσίες. Διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες του. Ομάδα που δίνει σημασία στην άμυνα και κυνηγά το γκολ με αντεπιθέσεις. Με Κροατία και Βέλγιο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Με τον Καναδά όμως θα χρειαστεί να κάνει παιχνίδι.

*Στους τρεις προηγούμενους αγώνες που βρέθηκαν αντίπαλοι το Μαρόκο νίκησε στους δύο, ενώ ένα ματς τελείωσε χωρίς νικητή.

*Στοιχηματικά το Μαρόκο δίνεται φαβορί με την ισοπαλία γύρω στο 3,5 και τη νίκη των Καναδών στο 4,5.

Κροατία – Βέλγιο: Η Κροατία με νίκη και νίκη του Μαρόκου με λιγότερα από δύο γκολ κόβει πρώτη το νήμα. Με ισοπαλία κρατά την πρώτη θέση, αρκεί να μη νικήσει το Μαρόκο. Με ήττα χρειάζεται ήττα του Μαρόκου για τη 2η θέση, αρκεί να μη χάσει το πλεονέκτημα στη διαφορά τερμάτων ή την καλύτερη επίθεση. Το Βέλγιο με νίκη τερματίζει 1ο αν δεν νικήσει το Μαρόκο, με ισοπαλία είναι 2ο, αρκεί να καλύψει τη διαφορά των γκολ με το Μαρόκο και με ήττα αποχαιρετά.

Ο Μάρκο Λιβάγια της Χάιντουκ, γνωσός και από τη θητεία του στην ΑΕΚ

Η Κροατία έφθασε μέχρι τον τελικό στην προηγούμενη διοργάνωση. Μόνο που η σημερινή ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του 2018. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και οι αλλαγές, εάν γίνουν θα είναι περιορισμένες.

Ακόμα κι ο Κουρτουά έκανε λάθος στον τελευταίο αγώνα του Βελγίου με το Μαρόκο (0-2)

 

Το Βέλγιο ήταν 3ο το 2018 κι αυτή η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη με τις φήμες να θέλουν μαλωμένους τους ποδοσφαιριστές του. Τιμωρημένος με κάρτες ο Ονανά, αναμένεται να ξεκινήσει ο Λουκάκου.

*Σε 8 αγώνες έχουν από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες

*Στοιχηματικά η Κροατία έχει ελαφρύ προβάδισμα, ενώ υψηλή είναι η απόδοση του «Χ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This